ice-effect

Hver sesong arrangeres det kamper med ulike temaer, som gir dere som publikum flere spennende, og unike, opplevelser ved siden av selve ishockeyen. Enkelte av temakampene bunner i vårt ønske om å bidra til samfunnet, og retter seg mot veldedighet, mens andre er utelukkende for å skape show og opplevelser. Les mer under hva som er gjennomført tidligere, og hvilke spennende begivenheter du kan se fram til ser du i aktivitetskalenderen.

ice-effect

Tidligere arrangementer 

Rosa Sløyfeaksjonen 2021

Sammen med NovaPro og Brystkreftforeningen Ringerike og omegn arrangerte vi Rosa sløyfe aksjon. Damene sto på stand og delte ut viktig informasjon, mens gutta stilte kampklare i rosa drakter for anledningen. Draktene ble brukte på alle hjemmekamper i perioden og ble til slutt auksjonert bort. Overskuddet fra auksjonen gikk til brystkreftforeningen.

Halloween 2021

En grøssende fin kveld hvor hallen ble dekorert med skumle effekter og minipantherne stilte opp som spøkelser på isen. Det var konkurranse mellom alle de som hadde kledd seg ut og avsløring av den skumle "Skjelettmannen". Han hadde kommet med hint gjennom hele uken og endelig fikk vi se at mannen inne i skjelettet var selveste Dustin Parks.

Movember 2021

Tradisjonen tro tok alle gutta skjegget 1.november og lot barten gro igjennom hele november. Siste hjemmekamp i november hadde vi fokus på dette å pyntet hallen med barter.

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri