50 års jubileumskamp

50 års jubileumskamp

For 50 år siden ble klubben i vårt hjerte stiftet og det ønsker vi å feire med dere. Alle ståplasser er gratis og for kun 50 kr sikrer du deg sitteplass til årets happening i Schjongshallen.

Det siste året har lært oss at vi er sterke. Forrige sesong ble avsluttet med vårt første sluttspill, og det siste vi gjorde i 2022 var å klatre opp på ny sluttspillplass.

Det betyr ikke at det er garantert at det er slik sesongen kommer til å ende, men det viser at vi har det i oss og at vi står sterkt sammen og kan nå de målene vi setter oss. Så sant vi jobber sammen som et lag både innenfor og utenfor isen.

Kalenderen viser 2023, vi er inne i vårt 50’ende år som ishockeyklubb og det må selvfølgelig feires. I februar inviterer vi til fest, men før det er det flere kamper som skal spilles. Vi starter året med 4 hjemmekamper på 10 dager. Du leste riktig, på 10 dager kan du se 4 kamper fulle av action, stemning og ishockey i Schjongshallen. Det er som om en drøm går i oppfyllelse for et helfrelst hockeyhjerte.

Ringerike – Manglerud, torsdag 5.januar kl 18.30

Ringerike – Sparta, søndag 8.januar kl 17.00

Ringerike – Storhamar, torsdag 12.januar kl 18.30

Ringerike – Vålerenga, lørdag 14.januar kl 18.00

Etter seieren mot Grüner i romjula er det ingen tvil om at vi er gira på å fortsette på samme vis. Uten å høres for selvgod ut så er det 12 potensielle poeng å hente på disse kampene og vi har i løpet av vår tid på øverste nivå tatt poeng fra alle disse lagene.

14.januar i 1973 ble klubben stiftet, 50 år senere spiller vi hjemmekamp mot Vålerenga. Et lag de fleste har et forhold til og enda flere har meninger om. Et lag vi elsker å vinne over og hater å tape for. Et lag som drar mange supportere. Denne kvelden byr på spenning fra start til slutt. For 50 kroner får du en sitteplass, for så mye som 0 kroner sikrer du deg en ståplass. Billettene finner du som alltid i Ringerike Panthers-appen.
Bli med å fylle hallen til randen på vår 50 års dag.

Deltar du i puckkastekonkurransen alle fire kampene er du med i konkurransen om en veldig fin premie. Men husk, hver kamp har kun 160 pucker, her er det om å gjøre å være tidlig ute.

Følg med i sosiale medier for mer informasjon rundt jubileumskampen.

Med ønske om et godt nytt år, vi ses i hallen!

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri