Bamsekamp

Bamsekamp

Etter to sesonger preget av spesielle omstendigheter gleder vi oss til å endelig arrangere bamsekamp igjen.

Bamsekampen arrangeres sammen med Hockey for livet. Det er en ideell organisasjon som jobber for å  samle ishockeyen for å bedre velferden til syke barn. Og denne samlingen er vi selvsagt med på.

Årets bamsekamp går av stabelen lørdag 26.november kl 16 og spilles mellom Ringerike Panthers og Storhamar. Dørene åpner klokken 15 og det er alle muligheter for å gjøre dette til en morsom familieaktivitet før adventstiden starer. 

Konseptet er ganske enkelt.
Du kan velge å enten kjøpe en bamse i hallen eller ta med en hjemmefra, bare husk at bamsene må være pakket inn i plast, for eksempel en brødpose. Dette er for at bamsene ikke skal sette seg fast i isen. Tar du med egen bamse må den selvsagt være så god som ny.

Når hjemmelaget gjør sin først scoring kaster publikum bamsene på isen. De blir deretter samlet inn og gitt videre til et godt formål. 

Fra bamsekampen i november 2019.

 

Sist vi arrangerte bamsekamp ga vi bamsene til Krisesenteret i Hønefoss og overskuddet til Fontenehuset Hønefoss. Hvem vi besøker i år er enda ikke bestemt, men vi gleder oss til å få muligheten til å glede noen litt ekstra.Bamselevering til Krisesenteret i Hønefoss. Even Tangen Fosse, Martin Naenfeldt og Michael Söderberg overrekker bamsene som kan gi et lyspunkt i hverdagen til barna hos Krisesenteret. 

Billetter til kamp kjøper du i Ringerike Panthers appen eller i døra ved ankomst. Vi gleder oss til å se dere kaste bamser over vantet!

 

 

 

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri