Bærum Rørleggerbedrift er ny partner

Bærum Rørleggerbedrift går inn som en Pantherspartner og er et spennende tilskudd til familien.

Vi er glade for å kunne presentere Bærum Rørleggerbedrift som ny Pantherspartner! Vi synes det er stas at bedrifter utenfor regionen ser verdien i å være en del av den stadig voksende familien i Schjongshallen.

Selv om bedriften ikke har tilholdssted i distriktet på nåværende tidspunkt så har de en gang i tiden hatt, som eneste sted utenfor Bærum, en avdeling på Vik, noe som gjør at de har lang tradisjon med å jobbe i Ringerike. I tillegg har de tilnærmet en hel bedrift bestående av både rørleggere og prosjektledere bosatt i Ringerike. Flere av disse er engasjerte i klubben som spillere, foresatte og supportere.

Bærum rørleggerbedrift representert ved prosjektleder Henning Røste og Aina Oset fra markedsavdelingen i Ringerike Panthers.

 

De som var å så på Sponsorcupen så kanskje at det var ett lag kledd i røde drakter? Her kastet gjengen hos Bærum Rør seg rundt å stilte et lag bestående av ansatte, familie og venner. Slik vi tolker tilbakemeldingene frister det til gjentagelse og kanskje laget blir enda større neste år. 

Med så mange lokale i bedriften ønsker de å jobbe som rørleggere i Ringerike. Med bedre veiforbindelse over Sollihøgda og trafikk-kaos mellom Bærum og Oslo så er det like aktuelt å jobbe for kunder i Ringerike som innover mot Oslo.

Bærum Rør tar på seg alle typer VVS oppdrag og kan med 70 års erfaring og 50 dyktige ansatte skilte med erfarne håndtverkere som står for kvalitet og god service. De tar på seg oppdrag for både bedrifter og privatpersoner. Du kan lese mer om dem på deres hjemmesider.

Velkommen til oss!

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Eiendomsmegler 1
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri
Sparebank 1 Økonomihuset