Bli med på Supporterkampen

Bli med på Supporterkampen

Lørdag 29. oktober er det igjen duket for ett av sesongens høydepunkt, nemlig Supporterkampen, der alle kommer inn på kamp for kun kr 1,- ! Dette har vært stor suksess tidligere, og vi håper på en god gjentakelse!

I fjor kom Stjernen med en god supportergjeng når vi hadde lørdagskamp på høsten, og de tar turen denne gangen også! En av de mest spennende kampene på hjemmeis ble spilt mot nettopp Stjernen i fjor, vi ledet 3-0 etter første periode, før Stjernen våknet og hentet seg inn igjen, og til slutt vant 6-7. Vi håper på en ny målrik kamp, men med 3 poeng til Panthers denne gangen!

Vi inviterer alle dere supportere og samarbeidspartnere til å gå inn med et valgfritt beløp for hver tilskuer som kommer på kamp denne lørdagen. Hva betyr dette; Skulle du for eksempel bli med på kr 5,- pr tilskuer og det kommer 1000 tilskuere på kampen, så bidrar du med kr 5000,- til klubben.

Sist gang vi arrangerte supporterkamp i slutten av februar, når Vålerenga var på besøk, bidro supportere og  samarbeidspartnere med til sammen kr 236,- pr tilskuer som kom. Det var 1573 personer på kamp – så det sier seg selv at dette gir klubbkassa en skikkelig vitamininnsprøytning! Dette vil være gull verdt for klubben for å kunne fortsette å bygge klubben og vokse enda mer i både bredde og elite.

Målsetting for denne kampen er å nå kr 300,- pr tilskuer

Med tilnærmet gratis inngang på kampen håper vi å igjen fylle Schjongshallen til randen, der alle igjen kan oppleve litt morsom hockey på Norges øverste nivå😊 

 

Om dere vil bli med på et valgfritt beløp pr tilskuer, kan vi friste med dette:

Alle som bidrar med et valgfritt beløp til denne kampen vil få profilering på storskjermen og i våre sosiale medier før og under kampen.

I tillegg:

Kr 0,5 til opptil kr 4,- pr tilskuer: Navn/bedriftens navn på et skilt som henges godt synlig i arenaen.

Kr 5,- opptil kr 14,- pr tilskuer: Navn/bedriftens navn på et skilt som henges godt synlig i arenaen, signert lagbilde og mulighet til å lage en stand eller skape aktivitet på kampdagen.

Kr 15,- eller mer per tilskuer: Alt ovenfor + gratis mat og drikke i VIP’en på kampdagen. Signert bortedrakt etter sesongslutt.

 

Send en epost til janka@ringerikepanthers.no eller en melding i sosiale medier og fortell oss hvilket beløp du ønsker å bidra med.

Vi er fortsatt inne i sesongens første runde, og mange morsomme kamper gjenstår! Vi setter veldig stor pris på alle dere supportere og samarbeidspartnere som gjør dette mulig! La oss sammen ta enda et steg!

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri