Endelig er avgjørelsen tatt for Rian og Falkeid

Etter en lang oppkjøring med kjemping om plass på laget har begge de lokale gutta nå fått beskjeden de ventet på.

Vi er veldig glade for å kunne informere om at Tobias og Jakob blir med resten av sesongen.

Tobias og Jakob har vært med og trent med laget siden sommertreningen begynte. Etter å ha levert bra gjennom sommeren, med store fremskritt for begge så skulle det bli spennende og se hvordan det så ut på isen.

Begge fikk en utfordring i våres der det var opp till dem selv å virklig vise att de var klare for å legge ned jobben og gjøre det lille ekstra som kreves for å være med og konkurrere om en plass på laget, og ikke bare være med fordi de er to lokale gutter. Her har de absolutt levert, og på isen har de overrasket veldig positivt.

Jakob som var med litt i starten av forrige sesong synes vi har tatt store steg og er mye mere moden i spillet sitt nå. Han tar bedre beslutninger med pucken og posisjoneringen, samtidig som han har et skarpt håndleddsskudd. Vi ser også at han klarer det fysiske på en mye bedre måte i år. 

Tobias har vi ikke kunnet følge like mye live de siste årene, men han har kommet inn som en virvelvind og er en veldig positiv gutt som har sklidd godt inn i gruppen. Han er en spiller med en naturlig "hockey iq" som kan gjøre det lille ekstra i blant, men som også liker å konkurrere og være i ansiktet på motstanderen for å gjøre livet surt for dem.

"Fortsetter Jakob och Tobias på samme vis så har vi stora forhåpninger om at dette er gutter som Hønefoss publikum skal kunne få følge i mange år fremover. Her blir det veldig spennende å følge med på den videre utviklingen til disse unge herrene" legger sportssjef Per Braxenholm til i sin begrunnelse for signeringene.

Tobias debuterer trolig allerede i morgen mot Stavanger, mens Jakob dessverre er skadet og må vente litt til. 

 

Foto: Bjørn Johnsen

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri