Endelig er Dokken på plass

"Vi har snakket med hverandre siden i sommer og etter å ha fått på plass de praktiske tingene er Mikael klar for å bli med på laget" forteller sportssjef Per Braxenholm.

Med Mikael får vi en hel del erfaring som vi mener vil bli viktig for vårt unge lag. Mikael er en lagspiller som vi tror kommer til å hjelpe våre unge spillere i sin utvikling gjennom egen erfaring og mentorskap. Han er en spiller som kan bidra i alle deler av spillet, samtidig som han har vist at han er best når det gjelder som mest. Med Dokken på plass føler vi at vi har en god balanse i laget med en fin mix av erfaring og ung hunger. Vi ser fram til å se Mikael i Panthers drakta i år.

Dokken sier selv:

"Jeg synes Ringerike har gjort mange riktige steg siden de kom opp, og vil prøve å hjelpe dem med å ta nye steg. Jeg hadde en god prat med trenere og følte at valget om å signere var riktig og gleder meg til å komme i gang. Forventningene mine er som alltid å vinne kamper. Jeg kommer til Ringerike for å gjøre mitt beste hver kamp og ønsker er at Ringerike får den beste plasseringen de har hatt i den øverste divisjonene og mener det absolutt er innen rekkevidde. Nå må hallen på plass, så satser jeg på at publikum trekker til hallen!!"

Vi ønsker å takke Arkel for muligheten til å gjøre denne signeringen mulig.

 

Foto: Fredrik Hagen, NTB

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri