Et besøk som varmer

I flere år har vi hatt et godt samarbeid med Fontenehuset Hønefoss.

På noen år har interessen for hockey tatt helt av på Fontenehuset. Det er ikke uvanlig å se en gjeng fra dem på så og si alle hjemmekamper A-laget spiller. Derfor er det ekstra hyggelig når vi kan møtes utenfor hallen.

Under kampen den 12.oktober satte vi fokus på verdensdagen for psykisk helse sammen med Fontenehuset. Da inviterte de alle medlemmene sine til kamp og stilte på stand for å spre informasjon om tilbudet sitt og selve verdensdagen.

Siden det oftest er de som besøker oss så var det hyggelig at vi endelig fikk tatt turen opp til dem. Vi stilte med spillere, trenere og administrasjon for omvisning og lunsj. Daglig leder, Tone Reneflot Thoresen, ga oss en omvisning og fortalte hva Fontenehuset er og hvordan en vanlig dag hos dem ser ut. Etter en deilig lunsj spilte vi bordtennis, og selv om konkurranseinnstinktet var til å ta og føle på så må vi gratulere Fontenehuset med seieren. Det er mulig vi må legge oss i hardtrening frem til neste besøk.

Det er viktig for oss som klubb å vise at vi setter fokus på psykisk helse. Idretten er ikke noe unntak for psykisk uhelse, men vi tror at ved å fronte temaet og snakke høyt om vår holdning til mental helse, kan vi være med å bryte ned stigmaet innad i idretten og samfunnet forøvrig. Våre spillere og ansatte skal føle seg trygge på at hvis behovet er der så har vi verktøy for å hjelpe dem, et av dem er blant annet Fontenehuset. 

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Eiendomsmegler 1
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri
Sparebank 1 Økonomihuset