Første ispass er unnagjort

Laget har hatt sitt første ispass og det var en sulten gjeng vi så

Endelig var det dags for sesongens første ispass og på tribunen var det mange forventningsfulle fjes. Det var hockeyglade tilskuere i alle aldre som har lengtet etter å få se aktivitet i Schjongshallen igjen. 

Til fengende rytmer kom gutta på isen og det var tydelig å se at de var like gira som publikum.

Tangen Fosse sier "det var gøy å komme seg på is igjen, spesielt å se gleden og smilene til alle i hallen igjen, alt fra supportere, matriser, frivillige og spillere." Han legger til at han gleder seg til å se laget utover i uka og at det ser lovende ut. "Nå har vi kjørt på med tester og det er en gruppe som virker å kjøre på uansett, selv på første ispass etter to dager med fysiske tester".

Sebastian Åkesson og Marcus Rønning har ikke kommet enda, men de tilsluttes laget i løpet av uken.

Jakob Rian og Tobias Falkeid er to lokale gutter som har trent med laget hele sommeren og gjort en veldig bra jobb. De kommer til å gå på is med laget nå under forsesongen for å være med å konkurrere om en plass på laget. Det ska bli veldig spennende å følge med og se hvordan de tar for seg den nærmeste tiden.

Jakob Aasen Rian i gult, Tobias Falkeid i sort

Jakob har de siste sesongene tilhørt Frisk Asker sitt U-20 lag og Tobias spilte i Wisconsin Rapids Riverkings, USPHL, forrige sesong. 

Oscar Englund og Julian Buer Elmenhorst er to unge spennende gutter fra Frisk Asker som også var med på isen. De kommer til å trene med oss denne uken til å begynne med for at vi skal få se og bli bedre kjent med dem.

Oscar Englund og Julian Buer Elmenhorst

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri