Første istrening

Sesongens første istrening

Mandag 2.august var det klart for A-lagets første istrening. Nye og gamle spillere viste spillerglede og var svært så ivrige for å være på is igjen. Det var full trøkk og stor innsats under den drøye times lange økta.

Full innsats på første istrening! Foto: Bjørn Johnsen

Treningen var åpen for publikum og det var veldig gledelig å se at drøye 90 tok turen til Schjongshallen den kvelden. De var tydelig begeistret for flere av prestasjonene gutta viste. Flere av våre unge breddespillere var også på plass og fulgte nøye med. God stemning med gratis is og kaffe.

Nysigneringene

Det var seks nye bekjentskaper for publikum på isen denne kvelden som vi etterhvert skal bli godt kjent med. 

Sesongens nysigneringer til nå: Fra venstre Linus Rosdahl, Elias Antonsen, Kenneth Pappalardo Gulbrandsen, Jonas Haughom, Jonas Hodt og Mattias Pettersson foran.  Foto: Bjørn Johnsen

Fornøyde trenere

Hovedtrener Martin Boork var godt fornøyd med første istrening. Den fysiske formen er bra og nå skal gutta bli kjent med hverandre og få godt med istid før det braker løs med treningskamper.

Hovedtrener Martin Boork med sine nye iskrigere. Foto: Bjørn Johnsen

En som blir en viktig mann framover er vår nysignerte keeper Mattias Pettersson. Han kommer fra Kristianstad IK i Allsvenskan. Assistent trener Per Braxenholm sier følgende om Mattias: Mattias er en spiller som spiller med tålmodighet i sitt spill og har bra spilleforståelse. Han matcher bra med vårt forsvar og sitter med mye erfaring fra tilsvarende nivå som Fjordkraft. Erfaring som vi også får bruk for i utviklingen av våre andre målvakter. Alt i alt en keeper som vi mener vil gjøre oss stabile både på og utenfor isen.

God stemning! Assistent trener Per Braxenholm og nysignert keeper Mattias Pettersson. Foto: Bjørn Johnsen.

 

 

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri