Hva skal maskoten hete?

Hva skal maskoten hete?

Har du sett på kamper fra USA hvor de har maskoter som lager masse show?

Om det blir helt slik med vår maskot er vi ikke helt sikre på, men det vi er helt sikre på er at den kommer til å spre masse glede både på kamp og ellers i Panthers-hverdagen til både store og små. Men for å kunne gjøre dette må den ha et navn og så langt har forslagene som har kommet inn vist mangel på kreativitet på den fronten. Derfor trenger vi nettopp din hjelp!

Frem til og med fredag 4.februar kan du komme med forslag til navn. Forslagene kan du sende oss på facebook, instagram eller til  Aina på mail aina_oset@hotmail.com

En jury bestående av medlemmer fra administrasjonen, breddelagene, eliten, 5.rekka og styret vil trekke ut 5 alternativer som dere deretter vil få muligheten til å stemme over. Lørdag 19.februar klokken 16 har vi hjemmekamp og da vil maskoten bli introdusert med sitt  nye navn. 

Ingen forslag er dumme og vi håper dere sender inne alle navnene som detter ned i hodene deres. Det eneste vi krever er at navnet ikke skal oppleves som støtende eller fornærmende på noen måte, bortsett fra det er det bare å slå seg løs.

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri