Kronekampen 2024

I år spilles kronekampen lørdag 02.november mot Grüner.

Målsetningen er å fylle hallen med ivrige supportere. Se for deg 1750 mennesker følge laget vårt i kampen om seier og 3 poeng mot Grüner. Selv får vi frysninger og ståpels bare av tanken!

Kronekampen har blitt en tradisjon i klubben og i år arrangeres det for 5. året på rad. Konseptet går ut på at alle tilskuerne betaler 1 kr for sin billett. Det gir alle en mulighet til å oppleve ishockey på nært hold. De som deltar i kronekampen er med ved at de donerer en valgri sum pr tilskuer som kommer på kamp. Gir du for eksempel 10 kr pr hode, vil det ved full hall bli en sum på 17 500 kroner. Med 1 kr blir det maksimalt 1750 kroner. 

I år har vi satt målet på 250 000 kroner og dette tror vi at vi skal klare sammen med dere.

Du deltar ved å klikke deg inn her og fyller ut skjema som kommer opp. Vi oppfordrer både privatpersoner og bedrifter til å delta, det er også fullt mulig å være anonym. 

Nytt av året er at alle som deltar er med i trekningen av ulike premier. Det vil i tiden fremover bli lagt til flere premier, men vi kan allerede friste med at en bedrift og en privatpersoner vinner 1 time hver på is med spillere fra A-laget. Tenk å kunne ta med seg hele vennegjengen på det? Eller hele bedriften?

For de som har fulgt oss i noen sesonger så vet dere at de siste årene har kampene mot Grüner vært både nervepirrende og målrike. Vi har ingen planer om å ligge på latsiden denne gangen heller, så vi skal gjøre vårt for at alle som tar turen til hallen får en kamp de sent vil glemme. 

Du finner en oppdatert oversikt over hvordan vi ligger ann med tanke på målet ved å trykke på knappen. Der kan du også legge inn eget bidrag.

Kronekampen 2024

 

På forhånd vil vi takke alle som deltar og alle som kommer på kamp! Billetter finner du på nett eller ved å trykke her.

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Eiendomsmegler 1
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri
Sparebank 1 Økonomihuset