Kun 20 dager igjen

Supporterkampen nærmer seg og det er ikke for seint å bli med på spleiselaget

Supporterkampen handler om mye mer enn å tjene penger. Det er en måte å gi alle de som ellers ikke er på kamp en kort vei inn i hallen. Vi ser på dette som en måte å ta et aktivt samfunnsansvar for å unngå utenforskap og gi alle de samme mulighetene til å oppleve sporten vi setter så stor pris på.
 
Vi snakker ofte om at det er sammen #vierringerike. I det legger vi alle samarbeidspartnere, klubb, spillere, supportere og regionen som en helhet. Derfor inviterer vi i denne sammenhengen alle til å være en del av supporterkampen. Om det er 50 øre pr tilskuer eller om det er 15 kr er i det store bildet ikke det viktigste, det viktigste er å vise at #vierringerike og stolte av det!
 
I skrivende stund er det disse som deltar til sesongens supporterkamp, og det er god plass til flere. Vil du være med å nå målet om 200 kroner? Da kan du ta kontakt med oss på aina@ringerikepanthers.no eller i sosiale medier.
 
 
Husk at hentefristen for sesongbillettene er flyttet for denne kampen og er allerede 10.november. Etter det blir de lagt ut for ordinært salg.

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri