Liljekvist er på plass

Martin Liljekvist er på plass og klar for å gå på is med panthern på brystet.

 
Martin er en rutinert spiller som kommer fra en sesong i franske Cholet etter tidligere å hatt flere sesonger i HockeyEttan. Han er en bra høyrefattet toveisback med en god størrelse og god skøyteteknikk. Liljekvist har også god spillforståelse og et skarpt skudd. Martin blir en styrke i både det offensive og det deffensive spillet og vi gleder oss til å se han på is.
 
Vi tok en prat med Martin og han sa:

"Jeg hadde en bra prat med Per der han fortalte hva Panthers står for som klubb og hva målet med sesongen er, å rykke opp igjen. Jeg tenkte selvfølgelig på detta og kjente nesten umiddelbart at dette er noe jeg virkelig vil være med på. Jeg har også pratet mye med Linus Ryttar, som jeg kjenner veldig godt fra tidligere. Selv om han ikke har vært her så lenge så har han kun hatt bra ting å si om klubben og byen. Jeg har også lenge vært interessert i å spille og bo i Norge, delvis fordi jeg synes det er et fint land med hyggelige mennesker, men også fordi jeg har litt norske røtter. Jeg er faktisk 25% Norsk. Så dette blir gøy for både familie og slekt. 

Det blir en lang sesong som vi må dele opp i mange ulike delmål. Det er viktig å holde fokus hele veien og ikke flyte for mye av gårde når det går bra eller bli deprimert hvis det går dårlig. Men det endelige målet er selvfølgelig at vi skal være på vårt aller beste på slutten av sesongen og kunne stå der som vinnere når vi oppsummerer sesongen."

 
 Sjekk ut profilen hans  her.
 
 Vi gleder oss til å se Martin i sort og gult!
 
 
 
Foto: Alexis Gautreau

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Eiendomsmegler 1
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri
Sparebank 1 Økonomihuset