Nå går hockeystartskuddet

Er du klar? - spør Martin Boork, Headcoach Ringerike Panthers og ønsker samtidig ALLE velkommen i Schjongshallen.

Startskuddet for A-lagets sesong 2021/2022 går nå. De startet med fysiske tester tre dager i juli, så ispremière og første trening for gutta mandag 2.august med åpent hus for alle, og klubben spanderer kaffe og is.

Og så er vi bare et par gummikryss køer og byplandebatter unna seriepremiere borte mot Storhamar 11.september. Vi kommer aldri at bli et høydehus i norsk ishockey, men vi kommer til å kle hele bybrua i sort og gult om vi må og ta med oss kraften fra fossen rett ut på den nasjonale scene med stolthet. Som alltid.

I lys av hvor lite oppmerksomhet de gutta som går først i den krigen får lokalt burde denne teksten handlet om dem. Men vi lever bra og er oss selv likevel. På elitenivå er det å levere som gjelder uansett. Ikke skrive eller prate. Ikke håpe eller tro. Gjøre. Fullføre.

Hele klubben

Startskuddet for oss i A-laget betyr startskuddet for HELE klubben. Alt ifra skøyte- og hockeyskole, U7 og resten av alle Pantherne fra hele distriktet. I miks av sort og gult fra barnehager til ungdoms- og videregående skole.

Det er sommercamp i uke 32 og det er GRATIS hockeydager, mandag 16.august for barn født i 2014 og 2015 og tirsdag 17.august for barn født 2012 og 2013. Barn fra hele distriktet er hjertelig velkommen til å bli kjent med sporten og klubben.

Vår SFO-ordning Akademiet starter uke 34. Skolestart er lik hockeystart (ikke når isen legger seg på Steinsfjorden).

Like mye som vi vil slå Vålerenga og Oilers i høst, like mye vil vi hamre inn i dere foresatte/voksne/lokale idrettseksperter at her i Schjongshallen er det åpne dører, en meget lav terskel og svært hyggelige folk. Fra august. Hver eneste dag.

Velkommen til Panthers-familien

DU er velkommen til å oppdage «Panthers-familien". Du må bare som voksen, sette din egen eventuelle usikkerhet rundt idretten ishockey til side og forstå at det er nettopp et slikt inkluderende miljø som på sikt skaper gode lokale ambassadører og sunne arenaer der barn og ungdom har et sted å tilhøre og bruke sin tid på.

I en verden preget av utenforskap, mental uhelse og fysisk inaktivitet kan du være trygg på at du kan komme som du er helt uten et forhold til hockey og teste ut dette miljøet og kanskje bli en del av det. Her kan du låne utstyr til du vet om dette er noe for deg, og barn av familier som tidvis kan ha litt trang økonomi får støtte til treningsavgift og medlemskontingent.

Her kan du utvikle deg sammen med andre, mestre skøytegåing, mestre lagarbeid, kjenne på glede, kjenne på motgang, stå sammen og være en del av noe. Hockey for alle!

Hockey er hele Fosserock-showet av fart, balanse, teknikk og styrke. Hockey er også løftet frem for lenge siden som noe av det sunneste barn kan gjøre på grunn av lav skaderisiko og bra fysisk- koordinative utfordringer som gir mye tilbake i den motoriske gullalderen spesielt.

OG ; Det sunneste tegnet for hockeymiljøet på Ringerike har ikke vært opprykket 2018. Det har vært den solide utviklingen i bredden siste årene og da spesielt gjennom pandemien. Fremtiden er spennende. Trenere i klubben gjør en fantastisk jobb med å legge til rette for både nybegynnere og mer erfarne «Mini-Zuccarellos».

Ja, vi satser på A-laget. Ja, vi har ambisjoner og vil utfordre de store etablerte klubbene landet rundt. Men jaggu er vi en enhet der vi jobber like hardt med å ta være på egne iskrigere. De er lyspunktet. Der er mulighetene!

Nå er riktig nok ikke vi det eneste bra tilbudet lokalt, mange andre lokale lag gjør bra saker. Blant annet hadde jeg selv noen av mine egne barn på Hønefoss Basketballklubb sin Basketskole i starten av sommerferien. En helt herlig uke der de fikk lov å inkluderes i et nytt miljø, øke sin allsidighet og bli kjent med andre utenfor Jevnaker der de har sin hverdag.

Helt klart: Sammen er vi sterkest, da vi vil få til noe for barn og ungdom på bred front i distriktet.

Med det sagt trenger du som foresatt ikke være hockeyfrelst for at ta deg ned til hallen. Men nysgjerrig på de forskjellige miljøene der man kan få inntrykk og inspireres som voksen. Og oppdage noe som ditt barn eller ungdom kanskje brenner for. Slik skaper vi tilhørighet sammen med andre sterke lokale krefter og aktiviteter. Slik blir vi stolte over distriktet vårt. Det skal vi ta vare på og representere i a-laget mer enn noe annet.

Så ta deg til hallen. Med barnet, som ny eller som gammel. Kom på kamp. Kom på trening. Slipp ungen fri. Ta en kaffe. I august starter alt. I Schjongshallen. Der er vi i a-laget og der er kidsa. Dit kan også du komme.

Velkommen!
Mvh Martin Boork, Headcoach Ringerike Panthers

 

 

 

 

 

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri