NM finale i Schjongshallen

NM finale i Schjongshallen

U18 Final 4 gikk av stabelen i helgen.

Schjongshallen var destinasjonen når det skulle spilles om NM-tittelen blant landets fire beste U18 lag. Lagene som stilte til start var Storhamar, Frisk Asker, Vålerenga og Stavanger. 

Det ble fire intense kamper fordelt over to dager som til slutt endte med at Frisk Asker kunne heve pokalen til tonene fra "we are the champions". 

Frisk Asker jubler over NM gull

Resultatene i kampene så slik ut:
Frisk Asker vs Storhamar 5-2
Stavanger vs Vålerenga 1-6
Stavanger vs Storhamar 2-3
Frisk Asker vs Vålerenga 6-1

Vi er glade for å bli tildelt et NM sluttspill, det skaper engasjement å kunne se kommende stjerner, lokale helter og konkurrenter kjempe om en gjev tittel. Mange av våre egne spillere fulgte spent med og noen fikk nok også en styrket motivasjon til å skulle spille i en NM finale selv en dag. For det er noe veldig høytidelig ved å se spillerne og alle andre i hallen stå oppstilt, syngende på "Ja vi elsker" før trampeklappen setter i gang.

Storhamar og Stavanger før drop i bronsefinalen

Ishockey er en publikumsidrett og det var gøy å se at gjennom helgen hadde vi nesten 900 tilskuere, og en god del av disse var lokale. På Vålerenga sitt lag spiller også Alex Sjøthun, en lokal gutt som vi følger nøye med på. I skrivende stund forbereder han seg til U18 A-VM i Finland. Under lørdagens kamp mottok han bestemannsprisen sammen med Stavanger sin målvakt, Markus Walberg.

Vi ønsker å takke alle de frivillige som stilte opp gjennom helgen, arrangementet hadde ikke vært gjennomførbart uten alle dere. Vi ønsker også å takke Ringerike kommune som støttet oss med arrangementstilskudd. Dette er uvurderlig for de økonomiske rammene rundt et slik arrangement. 

Vålerenga og Frisk Asker før drop i finalen

Det ble nevnt ved flere anledninger fra de tilreisende lagene hvor koselig det var i Hønefoss og Ringerike og vi tror at dette arrangementet har bidratt til å sette oss enda mer på ikke bare hockey-kartet, men også som en destinasjon flere ønsker å bli bedre kjent med.

Vi gratulerer de respektive lagene med sine plasseringer og ser frem til neste anledning for NM spill i Schjongshallen.

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri