Panthers rydder Schjongslund

Panthers rydder Schjongslund

Selv om hockeysesongen er over betyr ikke det at vi slutter å gi av oss selv.

Vi er nok ikke helt på jordet når vi sier at Schjongslund er et av de mest besøkte grøntområdene i Hønefoss. Om det så er stiene, bystranda, fotballbaner, volleyballbaner osv så ser vi mennesker her nesten til alle døgnets tider.

Selv bruker vi området flittig til barmarkstrening og Akademiet. For selv om vi er glade i is under beina så er det ingen tvil om at kroppen trenger å bevege seg på andre måter også.

I går inviterte vi store og små til rydding av søppel på Schjongslund og ca 20 stykker møtte opp på dugnaden. Selv om vi veldig gjerne skulle ha sett enda flere så ble vi også gledelig overrasket over at mengden søppel vi fant ikke var stor. Etterpå koste vi oss med frukt, kaffe, saft og is.

Oliver på U7 klarte akkurat å løfte sekken han hadde fylt opp sammen med mamma.

Humor er en stor del av hverdagen i miljøet hos Panthers.

Igjennom 2 timer ble det plukket alt fra snusposer til sandsekker og maling. Dette er ting som ikke har noe ute i naturen å gjøre, og sammen med resten av verden ønsker vi å jobbe for å nå FN’s bærekraftsmål. En av måtene vi gjør dette på er gjennom denne dugnaden, noe som heretter vil bli en del av hva vi gjør fast for å gi tilbake til lokalsamfunnet vårt. Kanskje vi rydder hele byen neste gang?

Per og Jack ble gledelig overrasket over hvor lite søppel det var i området.

Tusen takk til alle som var med på dugnaden, det var fint å se at både spillere, foreldre, supportere, trenere og venner fra Fontenehuset Hønefoss bidro til at vi kan ferdes på Schjongslund med god samvittighet. Nå satser vi på at alle de som så at vi jobbet i går slenger seg med neste gang. Og det er for all del ingen grunn til å gi seg nå, ta med deg et par hansker og en søppelpose når du går tur. På sikt kan vi håpe at det ikke er søppel å finne noe sted.

Aina plukker søppel med stor iver.

Noen av de som deltok på dugnaden.

Det mest fascinerende vi fant var et gammelt rør.

Vi har alltid vært opptatt av å gi tilbake og at hockey er for alle, men nå vil vi gjøre mer. Har du noen forslag til hva vi kan gjøre, vil du invitere oss med på noe eller bli med oss så er det bare å gi beskjed.

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri