Pride week i EHL og Bambusa

Pride week i EHL og Bambusa

Oslo Pride og Elitehockeyen har inngått et omfattende samarbeid for å skape en mer inkluderende og mangfoldig idrett. Sammen jobber vi akivt med klubbene i eliteserien for å bygge kompetanse og for å vise frem ishockey som en inkluderende idrett. Dette er det mest omfattende idrettssamarbeidet Oslo Pride noen gang har hatt med en idrettsgren.

Både Oslo Pride og Elitehockeyligaen har stort fokus på lagånd og samhold, og at alle skal kunne ta del i dette. Gjennom dette partnerskapet ønsker partene å åpne alle deler av ishockey-miljøet for et mer mangfoldig publikum. Det gjelder ikke bare på tribunen, men alle deler av ishockeyfamilien: fra hockeyskolen, til publikum,bredden til amatørsport og profesjonelt spill.

Alle spillere, dommere, trenere og administrasjon i eliteserien har tatt Rosa Kompetanse-kurs. Hvert lag stiller også med to spiller-ambassadører som skal fronte samarbeidet, i Ringerike er dette Dennis Ryttar og Robin Bjørnstad. Alle lagene er med og vi er glade for å se engasjementet i ishockey for et felles budskap og verdisett. 

Noen husker kanskje artikkelen vi hadde om Tomas, vår hockeyfrelste massør? Nå har NRK skrevet en sak om hvordan hockyen er hans trygge havn i en hverdag som ellers kan være krevende. 

Vi håper alle vil være med på en skikkelig Pride-hockey-fest i Schjongshallen når vi arrangerer Pride week!

Sammen på isen
Sammen på tribunen
Sammen i garderoben
Sammen i feiringen
Sammen i paraden
Sammen om kampen

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri