Sesongkort 22/23

Sesongkort 22/23

Sesongen 21/22 besto av gode sportslige resultater, gode arrangementer og en historisk sluttspillplass. Vi har ingen grunn til å tro at kommende sesong skal bli noe dårligere, hverken sportslig eller opplevelsesmessig. Allerede nå planlegges det for mange arrangementer i forbindelse med kampene og vi gleder oss til å se dere innta hallen igjen.

Lagbygget er godt i gang og vi ser at det er en spennende sammensetning av gutter som skal kjempe for drakta. De legger ned masse arbeid daglig for å kunne prestere optimalt på isen og gi dere den hockeyfesten dere ønsker.

Nytt av året er at vi stiller med Ringerike Panthers kvinner i 1.divisjon og sesongkortet ditt gjelder for begge lag. Alle som kjøper sesongkort i løpet av juli, vil i tillegg få treningskampene inkludert i prisen. De blir lagt til inne i appen etter at kjøpet er gjennomført. Kamper etter endt Fjordkraftliga blir lagt ut som enkeltkamper og inngår ikke i sesongkortet.

Salget starter 29.juni klokken 12 og foregår kun i Ringerike Panthers appen, har du noen spørsmål kan du ta kontakt med oss på janka@ringerikepanthers.no eller les mer i billettinformasjonen.

Enkeltbilletter for Fjordkraftligaen legges ut for salg i appen mandag 1.august. Enkeltbilletter for treningskampene legges ut fredag 01. juli klokken 12.       

               

Ønsker du deg samme sete som i fjor så er det om å gjøre å være rask, for de beste plassene forsvinner først.

Bli med å heie lagene frem, skaff deg ditt sete i dag og sikre deg en god plass til feiringen av våre 50 år. Sammen skal vi lage hockeyfest i hockeyfoss.

#VIERRINGERIKE

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri