Statusoppdatering fra Schjongshallen

Statusoppdatering fra Schjongshallen

Det går fremover med hallen og nå har dugnadsgjengen stått på. Her følger en liten oppdatering på hvordan ståa er pr i dag.

Gravingen i forbindelse med brakkene som skal bli midlertidige garderober frem til ny hall er på plass, er endelig i gang. Vi er glade for at arbeidet ikke var påbegynt og at de allerede sto der når flommen rammet oss.

Det er vanskelig å komme med et estimat på når disse står ferdig, men vi håper at det skal være i orden til bredden starter å spille sine kamper. Når brakkene er på plass skal det både rørleggere og elektrikere inn for å klargjøre til bruk.

Søndag stilte en fin gjeng opp på dugnad for å få unna litt forefallende som vi har fått disp til å gjøre selv. De fleste synes nok det var godt å komme seg inn i hallen igjen, samt å kunne bidra til at vi er ett steg nærmere å kunne åpne dørene for alle.

Gummimattene som ligger på gulvet i garderobe 1 og 2 (bomberommene), vaskes og klargjøres for legging. Her venter vi kun på at betongen skal tørke nok til at vi kan få de på plass. Det kan ta alt fra 2-3 uker.

Alt som vender inn mot isflata ble vasket og skuret. Om ikke annet så er det godt å kunne gjøre denne jobben i varmegrader.

Tommy og Runar lot seg ikke lure med ut av de andre mannfolka og ble igjen inne for å hjelpe til med vaskinga.

Det er lenge siden vantene har vært så reine. Vi prøver å se det positive i situasjonen og gleder oss  over at vi i det minste får vasket skikkelig.

Status på isleggingen er at den starter i løpet av uka og hvis alt går på skinner kan vi starte med litt aktivitet neste uke. Her kreves det litt planlegging i forkant med tanke på at vi ikke har garderober enda og at 1.etage er en byggeplass hvor kun de som jobber der har mulighet til å oppholde seg. 

Skuddrampa er vasket og åpen for at hvem som helst kan komme å bruke den. Husk å ta med egen kølle og puck.

Vi ønsker å takke alle som var med på vaskedugnaden. Det er store sannsynligheter for at det blir flere slike dugnader i løpet av de neste ukene. Alt legges ut på Spond gruppa Flomhjelpen.

Ellers er det viktig for oss å understreke at hallen fortsatt er stengt. I 1.etage er det en byggeplass og fortsatt noe som ikke er vasket. Vi har full forståelse for at dere klør i fingrene etter å gjøre mer, samt å se skadene med egne øyne. Allikevel ber vi dere om å avvente besøk til vi inviterer dere inn. Noe vi håper blir så fort som mulig!

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri