Supporterkamp

Supporterkamp

Støtt klubben med et valgfritt beløp pr tilskuer på kampen torsdag 24. februar mot Vålerenga.

Til denne kampen inviterer vi våre samarbeidspartnere og privatpersoner til å gå inn med et valgfritt beløp for hver tilskuer som kommer på kamp. Sist gang vi arrangerte supporterkamp i 2020 bidro samarbeidspartnere og supportere med hele 153,- pr tilskuer som kom. Dette er gull verdt for klubben og vil være viktig både økonomisk, og ikke minst å få inn flest mulig folk i hallen når Vålerenga igjen kommer på besøk til Schjongshallen.

På denne kampen kommer alle inn for kun kr 1,- og vi håper å fylle opp hallen og heie guttene på banen frem til 3 nye poeng mot Vålerenga.

Vi har til nå spilt 4 kamper mot Vålerenga, to hjemme og to borte. Vi har tapt en, vunnet en på straffer, vunnet en i fulltid og tapt en på overtid. Vi har faktisk tatt 6 av 12 poeng i disse kampene! Med stinn brakke i Schjongshallen er vi helt sikker på at vi kan ta de 3 siste poengene også!

Send en mail til post@ringerikepanthers.no eller en melding på Facebook med hvor mye du ønsker å gi, du står fritt til å velge beløpet selv. Ditt bidrag ganges opp med antall tilskuere på kampdagen.

La oss sammen lage en liten folkefest ut av dette! Vi trenger alle litt spenning, noe sosialt og gøy nå når vi endelig kan leve normale dager.

 

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri