Supporterkampen

Supporterkampen

I år spilles supporterkampen søndag 26.november mot Comet.

Målsetningen er å fylle hallen med ivrige supportere. Se for deg 1750 mennesker følge laget vårt i kampen om seier og 3 poeng mot Comet. Selv får vi frysninger og ståpels bare av tanken!

Supporterkampen har blitt en tradisjon i klubben og i år arrangeres det for 4. året på rad. Konseptet går ut på at alle tilskuerne betaler 1 kr for sin billett. Det gir alle en mulighet til å oppleve ishockey på nært hold. De som deltar som supporter for kampen er med ved at de donerer en valgri sum pr tilskuer som kommer på kamp. Gir du for eksempel 10 kr pr hode, vil det ved full hall bli en sum på 17 500 kroner. Med 1 kr blir det maksimalt 1750kroner.  Målet vårt er at vi sammen når 200 kr pr hode.

For de som har fulgt laget fra perioden i 1. divisjon så veit dere at Comet er et lag det kriges litt ekstra med. Det er det nærmeste vi kommer et "hatoppgjør", derfor kan vi garantere en kamp med action, kriging, knuffing og mest sannsynlig en ekte målfest. 

Vil du være med på moroa er alt du trenger å gjøre å sende oss en beskjed med sum pr hode så tar vi oss av resten. Ta kontakt med oss via post@ringerikepanthers.no eller i sosiale medier.

Har du sesongkort på sitteplass er det viktig å merke seg at det til denne kampen blir en annerledes hentefrist enn vanlig. Billettene må hentes ut innen fredag 10.november kl 12.00. Etter dette tidspunktet blir uavhentede billetter lagt ut for salg i appen.

Nedenfor ser dere en oversikt over hvem som er med til nå og hvor nærme vi er målet om 200kr pr tilskuer. Som dere ser er det plass til mange flere navn, håper vi får se ditt der!

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri