Svensk keeper inn i troppen

Kommende sesong blir med to blad Ryttar på laget.

Vi er veldig glade for å kunne ønske Linus velkommen inn i laget. "Linus og jeg har hatt kontakt i løpet av de siste sesongene, og nå føltes det som at tiden var inne for han å komme hit" sier Braxen. Det er ekstra spesielt at vi nå får brødreparet Ryttar, i steden for bare Dennis.

Linus er en målvakt med et høyt høyestenivå og kan avgjøre kamper til vår fordel. Han har spilt i Allsvenskan med både Väsby og Västerås, men den største delen av karrieren har han tilbragt i hockeyettan med Väsby. Der har han gjennom mange sesonger vært en av ligaens beste keepere, i tillegg vært med å spille Väsby opp til Hockeyallsvenskan.

Linus gleder seg til å komme til Ringerike og hadde dette å si når vi pratet med han

"Fick en bra känsla av föreningen om vad dom vill men även upplägget jag fick till mig både på isen men även utanför. Kändes spännande med en nysatsning med ny tränare och att laget vill vara i toppen och ta steget tillbaka direkt. Sen självklart en del i det är att min storebror Dennis spelar här. Mitt mål för säsongen är att vinna hockeymatcher som gör att vi tar oss tillbaka till EHL."

Linus har skrevet en 1+1 kontrakt og du kan se profilen hans her.

Velkommen til oss Linus, vi gleder til å se deg med Panther'n på brystet!

 

Foto: Väsby IK

 

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Eiendomsmegler 1
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri
Sparebank 1 Økonomihuset