Tusen takk for alle bidrag!

Tusen takk for alle bidrag!

Torsdag 24.februar gikk sesongens supporterkamp av stabelen.

Sesongens publikumsrekord var et faktum, med så mange som 1573 tilskuere. Og det er ingen tvil om at det var god stemning både på og av isen. Det er ikke uten grunn at Boork sier at med et ivrig publikum så får gutta ekstra futt i beina og det blir som å ha en ekstra mann på is. For selv om resultatet ikke gikk i vår favør så kjempet gutta godt og lenge, det er ingen tvil om at plasseringen på tabellen er fullt fortjent og at vi helt klart har noe i øverste divisjon å gjøre.

Hensikten med supporterkampen er at alle som ønsker, både privatpersoner, bedrifter, organisasjoner osv kan delta med en bestemt sum pr tilskuer som kommer på kampen. Inngangsbilletten for publikum var på 1 kr, noe som også gjør at mange av de som har vært i tvil om hockey er så gøy som vi sier også kommer på kamp. Her kunne du ha med deg hele storfamilien uten at det skulle by på store utfordringer økonomisk.

Tiden ble knapp for å organisere innsamlingen, men så fort det ble klarsignal om å åpne hallene og at vi kunne starte en normal hverdag så kastet vi oss rundt å starte jobben. Vi satte oss et hårete mål om 300kr pr tilskuer, men alt over forrige innsamling var en bonus. På grunn av covid hadde vi ikke supporterkamp forrige sesong, men i 19/20 bidro supporterne med 153 kr pr tilskuer. Den gangen hadde vi 1164 tilskuere på kampen. 

I år bidro 46 supportere med til sammen 236 kr pr tilskuer. Selv om det fortsatt var et lite stykke igjen til målet vårt så er vi strålende fornøyde. Sammen gir disse supporterne klubben en inntekt på 371 228 kroner. Dette var veldig gøy, og vi gleder oss til vi kan starte jobben med supporterkampen for 22/23.

Tusen takk til alle supportere!

Det gjenstår kun 3 hjemmekamper i løpet av serien og vi trenger publikums støtte på veien videre.

01.03 kl 18.30 Ringerike – Grüner

03.03 kl 18.30 Ringerike – Lillehammer

10.03 kl 19.00 Ringerike – Manglerud Star

Billetter kjøper du i Ringerike Panthers appen.

Alle bildene er tatt av Tor Kristian Sørensen.

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri