Vi går en spennende uke i møte

Vi går en spennende uke i møte

Denne uken blir det avgjort i hvilken divisjon vi spiller neste sesong.

Gutta viste på lørdag at det fortsatt er mye kampånd igjen i dem og at ingen skal ta lett på oppgaven med å møte oss på is. Men kampene er ikke spilt enda og vi har erfart mer enn en gang at støtten fra publikum har mye å si for hvordan kampen utarter seg. Med heiarop og tribunen fulle av fargene sort og gult blir det ekstra trøkk i beina.
 
 
Vinner vi mot Comet på torsdag er sannsynligheten stor for at vi beholdolder plassen, med et forbehold om hvordan det går i kampen som spilles i Oslo samme kveld. Lenger ned kan du lese om alle hvis om atte, dersom atte.
 
Vi håper å se fulle tribuner, at du tar med deg alle du kjenner. Nå er det kun to kamper igjen før en lang sommer uten ishockey. Billetter finner du i appen vår.
 
 

Hva skjer hvis ditt og datt skjer torsdag:

RIK 0 og GRÜ 0 gir COM 9, LØR 7, GRÜ 7, RIK 7.. dvs åpent og siste runde avgjør.

RIK 3 og GRÜ 3 gir GRÜ 10, RIK 10, COM 6, LØR 4.. dvs begge FKL-lagene kvalifiserte før siste kamp.

RIK 3 og GRÜ 2 gir RIK 10, GRÜ 9, COM 6, LØR 5… dvs begge FKL-lagene kvalifiserte før siste kamp. (Grüner har Comet på innbyrdes)

RIK 3 og GRÜ 1 gir RIK 10, GRÜ 8, COM 6, LØR 6.. dvs RIK er klare, siste kamp avgjør plass 2

RIK 0 og GRÜ 3 gir GRÜ 10, COM 9, RIK 7, LØR 4. Ringerike må da vinne med 4 mot Grüner for å gå forbi Grüner på innbyrdes, og så er man avhengig av resultat i Halden for å se om Grüner eller Comet kvaler, eller vi kan havne på situasjon beskrevet lenger ned med 3 lag på 10 poeng etter siste kamp spilt.

RIK 1 og GRÜ 3 gir GRÜ 10, COM 8, RIK 8, LØR 4. Ringerike må da ta 3 poeng mot Grüner for å være sikker på å kvale. Dog, vinner Lørenskog i Halden så holder det med 1 poeng for Ringerike, vinner Comet i Halden må Ringerike ta 3 poeng mot Grüner i siste.

RIK 2 og GRÜ 3 gir GRÜ 10, RIK 9, COM 7, LØR 4. Ringerike må da ha 2 poeng mot Grüner for å kvale. Med 1 poeng havner man likt med Comet om de slår Lørenskog i siste og da kommer målforskjell inn i bildet etc.

RIK 3 og GRÜ 0 gir RIK 10, LØR 7, GRÜ 7, Com 6. Ringerike er da i utgangspunktet sikre, men som i setningen litt over her så er man bittelit avhengig av resultat i den andre kampen. Vi kan ende på 3 lag på 10 poeng.

RIK 2 og GRÜ 2 gir GRÜ 9, RIK 9, COM 7, LØR 5. Da kvaler hvert fall vinner av RIK-GRÜ kampen…og så er man avhengig av resultat i Halden.

RIK 1 og GRÜ 1 gir GRÜ 8, RIK 8, COM 8, LØR 6… dvs åpent om kval-plass.

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri