Istrening for idrettslag/privatpersoner

Istrening for idrettslag/privatpersoner

Ved tilgjengelig istid er det mulig å leie isen i Schjongshallen til istreninger og ønsket formål. Vi tilbyr økter på 1 ½ time (75 min effektiv tid + 15 min iskjøring) og tilgjelgelige tider kan ses i istidkalenderen under. Booking gjøres i skjema nederst på siden.

Ønsker man å booke hele ishallen for en dag, eller flere dager på rad for avvikling av arrangementer og camper så er det også mulig. Les mer om booking av arrangementer og camper her.

Priser

Produkt / tjeneste

Pris

Tileggsinfo

Istrening 1,5 time (effektiv 75 min)

1 875,-

Gruppe på inntil 20 stk
(3 keepere i tillegg)

Kafeteria (pr dag)

600,-

Pr dag

Forutsetter at det ryddes - garderobe/låneskøyter/kafé/kiosk. Det faktureres gebyr på kr 500,- om det ikke er tilstrekkelig ryddet. Gjelder både medlemmer og eksterne.

Utstyr

Har dere ikke utstyr til å drive aktivitet på isen, så hjelper vi gjerne. Vi har mulighet til å låne dere det viktigste dere trenger (så langt utstyret rekker), og dette inngår i tilbudene over. Det vil kan stille med er: 

  • Skøyter
  • Hjelmer
  • Ishockeykøller

Er dere større grupper så anbefaler vi at de som har, tar med egen hjelm (sykkelhjelm, etc.) og ishockeykøller, slik at vi er sikre på at det er nok utstyr til alle. Beskyttelsesutstyr utover dette har man selv ansvar for, så lenge ikke annet er avtalt.

ice-effect
Booking Schjongshallen (Istreninger for idrettslag/privatpersoner)

Fyll inn kontaktinformasjon og deres ønsker så nøyaktig som mulig. Vi minner om at en booking kun gjelder for 20 utespillere + 3 målvakter. Gi beskjed dersom annet er ønsket for deres gruppe. 

Se istidskalender og velg blant "Ledig utleie"

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Real Ringerike
Skue Sparebank
Fuel of Norway
Røyse Presseri