ice-effect

Skoleløp kombinert med Toppidrett

Ringerike Ishockeyklubb, Ringerike videregående skole og Hønefoss videregående skole har inngått et samarbeid for elever født 2007, som ønsker å kombinere yrkesfaglig skolegang og ishockey.

Faget Toppidrett tilbys nå ved begge skolene og vil gi elever som vil satse på ishockey på høyt nivå, en mulighet til å gjøre dette i Ringerike. Toppidrett kan kombineres med yrkesfagene Bygg- og anleggsteknikk på Hønefoss videregående skole, og Salg, service og reiseliv ved Ringerike videregående skole.

Elevene får en spesialtilpasset skolehverdag der man kan satse på ishockey samtidig med videregående skole. Ringerike Ishockeyklubb sin elitetrener Martin Boork vil være faglærer i faget Toppidrett. Etter endt skoleår vil elevene få kompetansebevis på linje med elever som går normalløp, med mulighet for å søke seg videre til VG2.

Hønefoss Videregående skole

VG1 – Bygg- og anleggsteknikk – tilrettelagt for Toppidrett 3t i skoletid

VG2 – Tilrettelegger timeplan for trening før/etter skole

Etter to år med skole kan man søke lærlingplass og arbeide 2 år som lærling for å få fagbrev, eller ta VG3 påbygging til generell studiekompetanse

Les mer om mulighetene man får ved å ta Bygg- og anleggsteknikk.

 

Ringerike Videregående skole

VG1 – Salg, service og reiseliv – tilrettelegger for Toppidrett i skoletid

VG2 – Salg, service og reiseliv – tilrettelegger for Toppidrett i skoletid

Etter to år med skole kan man søke lærlingplass og arbeide 2 år som lærling for å få fagbrev eller ta VG3 påbygging til generell studiekompetanse

Les mer om mulighetene Salg, service og reiseliv kan gi.

Ringerike Ishockeyklubb er en samarbeidsbedrift der man kan gjennomføre den praktiske opplæringen på denne studieretningen.

Timeplan (med forbehold om endringer)

Eksempel på en standarduke, planen kan periodiseres slik at man tilpasser for kamper, treningssamlinger, praksis i bedrift mv.

 

Søknad om skoleplass

Frist for søknad om skoleplass er 1. mars 2023

Du søker via vigo.no

De som søker skole og ønsker å kombinere dette med faget Toppidrett gir beskjed til Janka Aasen, slik at dette kan formidles videre til skolen. På den måten kan skolene tilrettelegge undervisningen og timeplanen for de dette gjelder.

Janka Aasen
Janka Aasen

Daglig leder

janka@ringerikepanthers.no 90886088

Hovedsponsorer

Sparebank 1 Ringerike Hadeland
TI industrier
Aka AS
Blink hus
Real Ringerike
Skue Sparebank
Saltdalshytta
Ringerikes Blad
Røyse Presseri
Toyota Hønefoss